Gå til innhold

Jenny Lian Fjereide (snart 26) er ansatt som tilkallingsvikar på Landanlegget ved Havbruksstasjonen i Tromsø.

Som tilkallingsvikar har hun oppgaver som går ut på å bistå blant annet med å røkte, bistår med hjelp i forsøk, utfører annet forefallende arbeid som å klippe gress med mer. Så langt trives hun godt med oppgavene og kollegaene. Jobben fikk hun etter at Havbruksstasjonen i Tromsø meldte inn behov for ekstrahjelp til UiT Norges arktiske universitet, og hun tok da kontakt og fikk jobben.

Jenny studerer til vanlig Akvamedisin ved Norges fiskerihøgskole, UiT, og er nå ferdig med 2. året.  Jenny er fra Tromsø, født og oppvokst i byen.

«Jeg får gjøre så mye forskjellig her, og jeg lærer så masse «sier Jenny og smiler.

Vi ønsker henne hjertelig velkommen, og vi er veldig glad for å ha henne her!

Lignende saker

Sterk tro på oppdrettstorsken

Øyvind J. Hansen har fulgt den norske oppdrettstorsken siden den første var rogn. Når femte generasjon nå er i ferd med å vokse seg stor, har Nofima-forskeren sterk tro på framtida for avl og oppdrett av norsk torsk.

Koronatiltak

Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og følger alle offentlige anbefalinger i kampen mot koronaviruset.

Forsker på biodiversitet

I sommer har studenter og forskere fra Universitetet i Oslo - Naturhistorisk Museum, Universitetet i Skövde, Sverige, Universitetet i Göteborg, Sverige og Humboldt Universitet i Berlin, Tyskland, vært på Havbruksstasjonen for å kartlegge biodiversiteten i det marine algebeltet i området rundt Tromsø.