Gå til innhold

Her er siste nytt. Vær med å gratuler våre lærlinger med gjennomførte fagprøver og ønsk våre nyansatte velkommen.

  • Text: Lone Abrahamsen Smelror

 Nye fagarbeidere ferdig utdannet

Bjørk Hay (21 år) – vår nye fagarbeider i akvakultur
Vi gratulerer så mye med vel gjennomført fagprøve ved Landanlegget 17. april 2023. Bjørk er nå fagoperatør i akvakultur.

Bjørk Hay, forskningstekniker

 

«Vi er veldig takknemlig for den gode innsatsen Bjørk har lagt ned mens hun var lærling og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet som kolleger i tiden framover. Bjørk fikk fast stilling etter endt lærlingtid» forteller en stolt avdelingsleder Kjersti Fredheim

Martin Næss Markussen, tekniker

Martin Næss Markussen (24 år) er vår nyeste fagarbeider innen industrimekanikk.
Martin avla fagprøven innen industrimekanikk 5. juni 2023 ved Senter for marin akvakultur. Vi gratulerer så masse med vel gjennomført fagprøve. Martin fortsetter å jobbe på Havbruksstasjonen som tekniker.

«Vi er så stolte av lærlingene våre som er lærevillige og bidrar til et godt arbeidsmiljø» sier daglig leder Rita Sæther.

 

Nye lærlinger

Mathias Langaune (18 år) begynte som industrimekanikerlærling ved Senter for marin akvakultur i september 2023. «Jeg har kommet godt i gang med lærlingtiden og storkoser meg her. Folk er hyggelige og jeg får god kunnskap.»

Mathias Langaune, industrimekanikerlærling

 

Marianne Foshaug (25 år) begynte som lærling innen akvakultur ved avdeling Landanlegget i september 2023.

Marianne Kristiansen Foshaug, akvakulturlærling

Nyansatt

Staben ved RASforsk styrkes med nyansatt forskningstekniker Marc Panisello.
Marc kommer fra jobb i Kristiansund ved Mork Rensefisk  og har tidligere jobbet ved Andromeda Group. Han begynte 2. oktober 2023. Marc sier at «det er utrolig flott å jobbe i RASforsk, det er hyggelige kolleger, og at jeg ser fram til å lære mer».

 

Marc Panisello, nyansatt forskningstekniker

 

Utplasseringselever

Mariel Marthinsen (17 år) går på Akvakultur på Nord-Troms videregående skole i Skjervøy. Mariel har tre ukers utplassering høsten 2023 (ukene 41-43). Mariel forteller entusiastisk at «Dette er en arbeidsplass som passer for min linje. Det er mye å lære her og jeg får god arbeidserfaring». 

Mariel Marthinsen, utplasseringselev fra Akvakultur, Skjervøy videregående skole

Gabriel Holt Heiberg (19 år) går på automasjonslinjen ved Nordkjosbotn videregående skole. Gabriel skal være på Fiskehelselaboratoriet høsten 2023 i påvente av skoleeksamen. «Dette er en trivelig plass, hyggelige folk og spennende oppgaver» sier Gabriel.

Gabriel Holt Heiberg, automasjonselev fra Nordkjosbotn videregående skole

 

 

 

 

 

Lignende saker