Gå til innhold

Susanne Holmås (25) har fått seg ny jobb, og vi ønsker henne lykke til!

  • Text: Lone Abrahamsen Smelror
Her overrekker avdelingsleder Kjersti Fredheim avslutningsgaven til Susanne Homås

Susanne begynte som tilkallingsvikar som forsøkstekniker hos oss i november 2018, og har jobbet her fram til nå i tillegg til studiene.  Jobben ved Havbruksstasjonen fikk hun litt tilfeldig etter en omvisning arrangert av UiT her i Kårvik, hvor avdelingsleder Kjersti Fredheim oppfordret akvamedisinstudentene til å søke på jobb hos oss.

Dagen etter tok hun kontakt og sa at hun var interessert i jobb. Hun ga et så godt inntrykk at jobben ble hennes.

«Havbruksstasjonen i Tromsø har vært en plass hvor jeg har lært mye om fisken og fått den praktiske erfaringen. Det har vært en plass for hvor jeg har trivdes veldig godt, med gode kollegaer og godt arbeidsmiljø. Jeg har fått god opplæring og blitt tatt godt imot som ny i Tromsø» forteller Susanne.

Hun studerer til vanlig akvamedisin ved Norges Fiskerihøgskole, UiT Norges arktiske universitet, og er inne i det 4.året. Snart er det masteroppgaven som står for tur, i tillegg til nye utfordringer hos NRS (NORWAY ROYAL SALMON) og deres RAS-anlegg i Dåfjord.

«Jeg tar med meg alt det jeg har lært her hos dere videre i min nye jobb» avslutter Susanne.

«Susanne er faglig dyktig og de som ansetter henne etter studiene er heldige som får henne som arbeidstaker», sier Kjersti Fredheim

Vi er veldig godt fornøyd med innsatsen og takker for et godt samarbeid.
Vi ønsker henne alle lykke til videre!

Lignende saker

Utplasseringselev Mathias Jensen

17-årige Mathias Jensen går 3. året på automasjonslinjen på Nordkjosbotn videregående skole. Dette er hans andre runde med utplassering. Han var her to uker på våren også.